10 Ekim 2012 Çarşamba

Ömss yi başbakınlığa devretmişler tüm engellileri işe yerleştiri vermişler

Bir haber sitesinde şöyle bi yazı okudum  Fatma Şahin, Ömss'yi Başbakanlığa devrettik,Atamaları hızlandıracağız. Neyi hızlandırıyosunuz ya ömss önceden farklı bir yerdemi idide şimdi herşey daha varklı olcak gibi konuşulup anlatılmakta gülsemmi ağlasammı.....Çocuk'mu kandırıyosunuz..!

Ömss Saten bir yılan  hikayesi ....ortalık toz duman fırtına öncesi sesizlik.... binlerce  engelli kardeşlerimizi nice umutlara sürüklediler boş vaatler bol keseden kadrolar   hayel kaldı bu senede yalan oldu eylüldendi eylül geldi  fıs ..ekimdendi kasım geldi .......2013  e kaldı.

Tokat gibi gene biz engelli kardeşlerimiz ortada kaldı...Bundan sonra saten çok bir şey beklemek bana göre mantıksız.  Devamlı boş vaatler sadece kapların boyurlarını deyiştiriyorlar su hep aynı miktarda kaptan kaba koyarak mahsat bişeyler oluyor izlenimi sergilemek ...

Atamalar hızlanmıyor sadece yanlış poziz yonlarda açılan kadrolarda boşkalan yerlere 500 kişiyi daha yerleştirirler sonra aynı oyunlara devam.. ÖMSS de Dolmuycak kadrolara atama yapma izlenimleri vermek sadece bu başka hiç bir şey deyil devlet baştan kendi bünyesinde bulunan engelli kadro açıklarını kapatsınki sonra diyer bölgelere gönderme yapsın bilmem  şukadar boş engelli kadrosu boş hedef 2023 müş ben şimdi ki zamanı düşünmeden gelecek zamanı nasıl düşünüyüm yanlış bir yoldayız allah yardımcımız olsun gene özel söktör köşelerinde iş başvuru formu ve  patronların dudaklarından düşecek sözcüklere kadık desene busenede evde kaldık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ÖTV'den muaf araç alan engellinin muhtaçlık maaşı kesiliyormu

ÖTV'den muaf araç alan engellinin muhtaçlık maaşı kesiliyor ÖTV'den muaf araç alan engellilerin muhtaçlık aylıkları, Vakıflar Yönetm...