3 Mayıs 2013 Cuma

Engelli,Gazi ve Şehit Yakınlarına Fiber İnternet Paketleri

Engelli,Gazi Ve Şehit Yakınlarına İlişkin Toptan Fiber İnternet Paketleri

İnternet Servis Sağlayıcılar tarafından ekonomik avantajlar sunulabilmesi için Engelli, gazi ve şehit yakınlarına ilişkin toptan seviyede fiber internet paketlerinin 1 Mayıs 2013 tarihi itibariyle devreye alınması planlanmaktadır. Engelli, gazi ve şehit yakınlarına ilişkin İnternet Servis Sağlayıcılara sunulacak toptan fiber internet portföyünü ve uygulama esaslarını görmek için Tıklayınız

1) Bu paketler özürlülük oranı % 40 ve üzeri olan Engelliler, Gaziler, Şehit Eşleri ile Engelliler, Gaziler ve Şehitlerin birinci derece yakınları (anne, baba veya çocuklar) için geçerli olacaktır
2) Bu paketler için bağlantı ücreti vergiler hariç 21,80 TL olup bağlantı ücreti ile ilgili toptan düzeyde yapılacak olan kampanyalar bu paketler için de geçerli olacaktır.
3) Bu paketlere başvuruda bulunulacak her T.C. Kimlik Numarası için bir paket satışına izin verilecektir.
4) Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu tarafından onaylanan Yeni Müşteri Kampanyası, Satış Performans Kampanyası vb. kampanyalar ‘Engelli, Gazi ve Şehit Yakınlarına İlişkin İnternet Paketleri’ için de geçerlidir.
5) Kullanıcı belirtilen hıza kadar hattının desteklediği en yüksek hızı kullanacaktır.
6) Adil Kullanım Noktası olan Limitsiz paketlerde AKN'ye ulaşıldığında hız ay sonuna kadar 3 Mbps olacak şekilde düşürülecektir.
7)100 Mbps'e kadar 500GB paketi hariç, tüm limitli paketlerde kullanıcının ay içerisindeki veri kullanımı 25GB noktasına ulaştığında hız ay sonuna kadar 3 Mbps olacak şekilde düşürülecektir.
100 Mbps'e kadar 500 GB olan Limitli pakette AKN noktası yoktur.
8) Tüm paketler için bağlantı ücreti 21,80 TL'dir. Bağlantı ücreti talep edilirse ayda 2,2556 TL taksitle 12 ay boyunca İSS'lere ücretlendirilir.
9) Tüm fiyatlara %18 KDV, % 5 ÖİV dahil değildir.
10) Tüm paketler için nakil ücreti 21,80 TL'dir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ÖTV'den muaf araç alan engellinin muhtaçlık maaşı kesiliyormu

ÖTV'den muaf araç alan engellinin muhtaçlık maaşı kesiliyor ÖTV'den muaf araç alan engellilerin muhtaçlık aylıkları, Vakıflar Yönetm...