7 Ağustos 2013 Çarşamba

Bimere nedir başvuru yolları,Başvuru sorgulama nasil yapilir

Bimer Başbakanlık, Bimere başvur, bimere başvuru yolları, Bimere başvuru, Bimer başvuru sorgulama Gibi bir çok önemli kısımları vardır.Burdan hem sorgulama hem başvuru yollarına ulaşabilirsiniz..



BİMER Nedir

BİMER, bilişim ve iletişim teknolojileri Tüm imkanları  kullanılarak hayata geçirilen bir halkla devletin karşılıklı  ilişkiler uygulamasıdır.

Devlet içi Tüm konuların İyi ve sağlıklı işleyen bir halkla ilişkiler uygulaması için günümüz  çağında iletişim teknolojilerinin kullanılması bir zorunlulu bir hal almıştır.....

BİMER ile oluşturulan sistem sayesinde vatandaş ile devlet arasındaki iletişim kanallarının tümü açık tutularak , müracaatların her zaman ve her yerden yapılabilmesi yanı sıra,Bimer Başbakanlık, Bimere başvur, bimere başvuru yolları, Bimere başvuru, Bimer başvuru sorgulama müracaatlara cevapların da hızlı, etkin ve daha ekonomik bir şekilde verilebilmesine imkan sağlanmıştır...


Bimere Başvuru yolları
BİMER’ e şahsen, telefon, internet ve mektup ile ulaşılabilir.
ŞAHSEN MÜRACAAT
BİMER çerçevesinde kaymakamlıklar,valilikler ve bakanlıklarımızda halkla ilişkiler müracaat büroları kurulmuştur.Vatandaşlarımız bu bürolara şahsen gelerek müracaatta bulunabilirler.
TELEFON İLE MÜRACAAT
BİMER uygulaması için Türkiye genelinde “Alo150” numarası tahsis edilmiştir.Vatandaşlarımız bu numaradan BİMER’ e ulaşabilirler. “Alo 150” numarası sabit telefonlardan aranabileceği gibi cep telefonlarından da aranabilir.
İNTERNET ÜZERİNDEN MÜRACAATLAR
BİMER’ e www.basbakanlik.gov.tr adresinden ulaşılıp her türlü müracaat bu adresten yapılabilir.
MEKTUP İLE MÜRACAAT
Kaymakamlıklarımız ,valiliklerimiz ve ya Başbakanlık ile tüm bakanlıklarımızdaki Halkla İlişkiler Büroları’ na mektupla müracaat yapılabilir.

Bimer Başvuru Sorgulama

Bimere başvuru  yapma

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ÖTV'den muaf araç alan engellinin muhtaçlık maaşı kesiliyormu

ÖTV'den muaf araç alan engellinin muhtaçlık maaşı kesiliyor ÖTV'den muaf araç alan engellilerin muhtaçlık aylıkları, Vakıflar Yönetm...