28 Aralık 2014 Pazar

2015 Ocak Ayi Evde Bakim Maasi Yatan İl ve İlceler

Evde Bakım Maaşı,Ocak Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller,2015 Ocak Ayi Evde Bakim Maasi Yatan İl ve İlçeler,Ekim ayı evde bakım maaşı hangi illerde yattı, evde bakım maaşı yattı mı, evde bakıcı parası yatan iller hangileri, bunların hepsine haberimiz içerisinden erişebileceksiniz.

2015 Ayı Evde Bakim maaşı Yatan İller için Aşağıda verdiğimiz Sorgulama Alanında Tüm illerde  Eylül Ayında Evde Bakim maaşı Yattıkça Buradan güncellenecektir.

Amaç bazı bölge ve  illerde İlçelerde evinden Bankalara Yada ATM lere Evde bakım maaşını almaya gidemeyen bir çok arkadaşımız var lütfen duyarlı olalım.

 2015 Ocak ayı evde bakim maaşı yatan iller olarak  Bireysel olarak kim Bankadan yada ATM lerden  Bakım maaşını alırsa burada paylaşımda bulunursa çok iyilik etmiş  olur..Şimdi'den Tüm Arkadaşlara Evde Bakım Maaşı alan herkese güle güle harcamalar dileğiyle..

23 Aralık 2014 Salı

Engelliler icin Kredisi Veren Bankalar

Engelli Kredisi Veren Bankalar hangileridir diye… Maalesef öncelikle özel bankalar kar amaçlı kurulduklarından kredi kullandırırken kişinin engel durumuna bakmıyorlar.

Kredi borcunu ödeyip ödeyemeceğine, gelir düzeyine bakıyorlar. Bu yüzden faizsiz engelli kredisi veren banka bulmak samanlıkta iğne aramak gibi birşey.

ÖTV'den muaf araç alan engellinin muhtaçlık maaşı kesiliyormu

ÖTV'den muaf araç alan engellinin muhtaçlık maaşı kesiliyor ÖTV'den muaf araç alan engellilerin muhtaçlık aylıkları, Vakıflar Yönetm...