28 Nisan 2015 Salı

2015 Mayıs Evde Bakım Maaşı yatan iller

2015 Mayıs evde bakım maaşı hangi illerde yattı, evde bakım maaşı yattı mı, evde bakıcı parası yatan iller hangileri, bunların hepsine haberimiz içerisinden erişebileceksiniz.

2015 Mayıs Ayı Evde Bakim maaşı Yatan İller için Aşağıda verdiğimiz Sorgulama Alanında Tüm illerde  2015 Mayıs Ayında Evde Bakim maaşı Yattıkça Buradan güncellenecektir.

Amaç bazı bölge ve  illerde İlçelerde evinden Bankalara Yada ATM lere Evde bakım maaşını almaya gidemeyen bir çok arkadaşımız var lütfen duyarlı olalım.


2015 Mayıs ayı evde bakim maaşı yatan iller olarak  Bireysel olarak kim Bankadan yada ATM lerden  Bakım maaşını alırsa burada paylaşımda bulunursa çok iyilik etmiş  olur..Şimdi'den Tüm Arkadaşlara Evde Bakım Maaşı alan herkese güle güle harcamalar dileğiyle..

27 Nisan 2015 Pazartesi

EKPSS Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

EKPSS Tercihleri Sona Erdi, Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müjdeyi Vermişti..T.ercih işlemleri de bitti ...

2015 Tercihleri Sona Erdi Vaat olarak 4 Bin 682 Engelli Memur Alınacak işallah Engelli adayların atamalarının yapılacağı (4.682) adet kadro ÖSYM Başkanlığına gönderdik.

Bu kadrolara tercih işlemleri 16-24 Nisan 2015 tarihleri arasında http://www.osym.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirilecek.

Bu Ekpss tercih sonuç ve atamalar hakkındaki ayrıntılı bilgiler Devlet Personel Başkanlığınınhttp://www.dpb.gov.tr internet sitesi üzerindenadaylara duyurulacak....

22 Nisan 2015 Çarşamba

Sol kol engelliye ÖTV indirimi müjdesi!

Engelli Haber konu başlığında sizlere Yep yeni bir haber vermemiz gerekirse bundan sonra 18 Nisan cuma günü Resmi gazete'de yayınlanan yeni ÖTV Tebliğiyle birlikte, sol kol engelliler de artık ÖTV indiriminden yararlanabilecek."

13 Nisan 2015 Pazartesi

Engelli öğretmen atama sonuçları aciklandi öğrenmek icin Asagida verdigimiz adres linkine tiklayiniz

http://engellerlebiz.blogspot.com/2015/04/engelli-ogretmen-atama-sonuclar.html
Sorgulama :

2015 Nisan Ayi Evde Bakim Maasi Yatan iller

Evinde kendi kendini idare etmesi için yada hayatını kolaylaştırmaları için En yakin yardimcı sina verilen Devletin çıkardığı Bakım Maaşı Kanunu ile Aldıkları  Bakım Aylığı dır.  2015 Nisan ayı evde bakım hizmetleri adı Altında Bankaya yatırılan Bakım Maaşı Hangi illere yattı.

Sizde bulunduğunuz il yada ilçede Evde Bakım Maaşı alıyorsanız.ATM yada Bankaya yatınca burda yorum olarak yazarsaniz bir nevi yardimci olmuş olursunuz. ..

11 Nisan 2015 Cumartesi

DPB 2015-1 EKPSS kadro dağılımı açıkladi

DPB 2015-1 EKPSS kadro dağılımı açıklandı.DPB lığının Açıklamalarına gore...

2015 yılı engelli memur yerleştirmelerine ilişkin olarak kamu kurum ve kuruluşlarınca Başkanlığımıza bildirimi yapılan kadrolara ait Nitelik Kod Kılavuzu ÖSYM Başkanlığına gönderilmiştir.

Netice olarak Bu kapsamda;

✔ İlkokul/ilköğretim/ortaokul eğitim seviyesinden   470,
✔Ortaöğretim(lise) eğitim seviyesinden 2605,
✔Önlisans eğitim seviyesinden 775,
✔Lisans eğitim seviyesinden 832 adet olmak      üzere.....


Toplam 4.682 adet kadro için yerleştirme işlemi gerçekleştirilecektir...

Tercih işlemleri 16-24 Nisan 2015 tarihleri arasında ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi internet adresi üzerinden gerçekleştirilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur......

ÖTV'den muaf araç alan engellinin muhtaçlık maaşı kesiliyormu

ÖTV'den muaf araç alan engellinin muhtaçlık maaşı kesiliyor ÖTV'den muaf araç alan engellilerin muhtaçlık aylıkları, Vakıflar Yönetm...