29 Nisan 2016 Cuma

Engelli araç alımı için gerekli evraklar.Engelli araç alımı için Yapılması gereken Tüm bilgiler

ÖTV (özel tüketim vergisi) ve MTV (motorlu taşıtlar vergisi) den yararlanarak araç almak isteyen engelli kişiler sık sık “ötv indirimli araba almak için gerekli belgeler” nedir şeklinde sorular sormaktalar.


Bu konuya bir açıklık getirmek adına öncelikle şunu belirtelim, malul ve engelliler adına alınan alınacak araçlar için herhangi bir resmi kuruma başvurmaya gerek yok.

25 Nisan 2016 Pazartesi

EKPSS Sınav Sonuçları Ne zaman Açıklanır?

EKPSS Sınav Sonuçları Ne zaman
Açıklanır?
ÖSYM Sitesinde Yazan Habere göre 24 Nisan 2016 tarihinde ÖSYM tarafından yapılan olan ekpss sınavında kaç puan alındığına dair sonuçların ne zaman açıklanacağına dair sitemiz mail adresimize sorular gelmektedir.Bizde Bu konuya Duyarsız kalmayarak Aşağıda bu konu hakkında Sizlere bilgi vermek istedik ÖSYM nin Açıklamasını burda paylaşmakta fayda bulduk..

15 Nisan 2016 Cuma

2016 EKPSS sınava giriş belgeleri yayınlandı!EKPSS 2016 Sınava Giriş Belgesi Tıkla İndir

2016 EKPSS sınava giriş belgeleri yayınlandı! Bu sene 24 Nisan 2016 tarihinde, saat 10.00’da yapılacak olan 2016 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına (2016-EKPSS); başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.


2016 EKPSS sınava giriş belgeleri yayınlandı
Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.trinternet adresinden edineceklerdir.

Adayların sınava girebilmeleri için Sınava Giriş Belgesinden başka fotoğraflı ve onaylı özel kimlik belgelerini de yanlarında bulundurmaları zorunludur. 


3 Nisan 2016 Pazar

Engelli ve 65 yaş aylığı zamlanıyor

TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nda görüşülmeye başlanan “65 Yaşını Doldurmuş Muhtaç, Güçsüz ve Kimsesiz Türk Vatandaşlarına Aylık Bağlanması Hakkında Kanun” ile memur maaş katsayısı ile çarpılacak aylık gösterge rakamı 1.620’den 2.332’ye çıkarılacak. Böylece engelli ve 65 yaş aylığı alanların aylıkları artırılacak.

Evde Bakım Maaşı Yatan İller 2016 Nisan

2016 Nisan Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller 2016 Nisan Ayı Evde Bakım Maaşı hangi illerde yattıNisan Ayı Evde Bakım yattı mıNisan Ayı Evde bakıcı parası yatan iller hangileri, bunların hepsine sık sık gencüllenen haberimiz içerisinden erişebileceksiniz.

2016 Nisan Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan için Aşağıda verdiğimiz Sorgulama Alanında Tüm illerde  Nisan Ayında Evde Bakim maaşı Yattıkça Buradan güncellenecektir.

Amaç bazı bölge ve  illerde İlçelerde evinden Bankalara Yada ATM lere Evde bakım maaşını almaya gidemeyen bir çok arkadaşımız var lütfen duyarlı olalım.

 2016 Nisan Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller  olarak  Bireysel olarak kim Bankadan yada ATM lerden  Bakım maaşını alırsa burada paylaşımda bulunursa çok iyilik etmiş  olur..Şimdi'den Tüm Arkadaşlara Evde Bakım Maaşı alan herkese güle güle harcamalar dileğiyle.

ÖTV'den muaf araç alan engellinin muhtaçlık maaşı kesiliyormu

ÖTV'den muaf araç alan engellinin muhtaçlık maaşı kesiliyor ÖTV'den muaf araç alan engellilerin muhtaçlık aylıkları, Vakıflar Yönetm...