29 Ocak 2014 Çarşamba

Online ÖSYM Sifre Alma İslemi

Tercihlerde olmasa olmazlardan biriside ÖSYM sitesine şifreyle girmemiz gerekiyor.ÖSYM sitesine girdiğmizde ÖMSS tercih işlemlerinde Şifremizi unuttuk ne yapmamız gerekiyor.

Kişisel şifresini kaybeden ya da unutan adaylar, ÖSYM’nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden ücretsiz olarak yeniden edinebilirler.
Aşağıda verdiğimiz Adres linkinden çok kolay bir şekilde ÖSYM Şifre Almmak için tıklayınız

2014 Subat Ayi Evde Bakim Maasi Yatan İller

Sitemizde Yıllardır Bakım maaşlarının hangi ilerde  yatığını burda olabildiğince güncel tutmaya çalıştık ve hale tutmaktayız ..Ayın Başından itibaren 2014 Subat Ayı Evde Bakım MaasıYatan İller Burda  yatıkca güncelenecektir.Hezaman olduğu gibi Maaşını Alan arkadaşlarımız Burda yorum olarak yazarsalar diyer.Biz Engelli kardeşlerimize bir nevi yardımcı olmuş olurlar.Şimdiden 2014 Subat Ayı Evde Bakım Maası Alan Kardeşlerimizi paralarını güle güle alıp harcamalarını dileriz..

15 Ocak 2014 Çarşamba

ENGELLİLER İÇİN VERGİ REHBERİ 2013

Bilgisayarımda Bazı Arama Motorları ile Araştırma yaparken Engelli haklarından Engeliler Vergi Rehberi bilgisini paylaşmayı uygun gördüm.Engelliler İçin Vergi Rehberi”nde;  Gelir Vergisi Kanununa göre engellilik indirimi uygulaması ile diğer kanunlarda engellilere sağlanan vergi avantajları konularına ilişkin açıklama ve örnek uygulamalara yer verilmiştir.

14 Ocak 2014 Salı

2014 Yılı Subat Ayi İçerisinde Yapılacak Engelli Memur Alımlarına İlişkin Kadrolar Belirlendi!

2014 Yılı Şubat Ayı İçerisinde Yapılacak Engelli Memur Alımlarına İlişkin Kadrolar Belirlendi!!!!

Engelli kardeşlerimizin Beklediği kadrolar açıklandı ve Aşağıda hangi okuldan mezumsanız o bölüme bakarak Tercihleriniz yapabileceksiniz..

2012 yılında yapılan ÖMSS sonuçlarına göre ortaöğretim seviyesinden (426), 
önlisans seviyesinden (384), lisans seviyesinden (810) olmak üzere hizmetli ve memur unvanında toplam 1.620) kadro yerleştirme işlemlerinin gerçekleştirilmesi amacıyla Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) başkanlığına gönderilmiştir. ..
             

12 Ocak 2014 Pazar

2012 EKPSS Puanı ile Bin 620 Engelli atanacak

Engelli kardeşlerimizi Yakından ilgilendirecek bir haberle açıyoruz Sayın Bakan Fuat Çelik Önümüzdeki Günlerde 2012 EKPSS Puanı ile Bin 620 Engelli atanacak dedi..


10 Ocak 2014 Cuma

2022 Yaslı ve Engelli Maaş Tutarları

Biz Engelilerin Her yılın girmesiyle Engelli haklarımızdan olan  Malüm 2022 Yaşlı ve Engelli Maaş Tutarlarını merak ederiz Eminim merak etmeyeniniz de yoktur çünki bu bizim sosyal hakkımızdır..

Peki bu sene belirlenen 2022 Yaslı ve Engelli Maaş Tutarları (2014 Yılı) ne kadar aşağıda paylaşmaya çalışalım öğrenmek için Tıklayınız

ÖTV'den muaf araç alan engellinin muhtaçlık maaşı kesiliyormu

ÖTV'den muaf araç alan engellinin muhtaçlık maaşı kesiliyor ÖTV'den muaf araç alan engellilerin muhtaçlık aylıkları, Vakıflar Yönetm...