26 Ekim 2014 Pazar

Kasim Ayi Evde Bakim Maasi Yatan İller 2014

Kasım ayı evde bakım maaşı hangi illerde yattı, evde bakım maaşı yattı mı, evde bakıcı parası yatan iller hangileri, bunların hepsine haberimiz içerisinden erişebileceksiniz.2014 Kasım Ayı Evde Bakim maaşı Yatan İller için Aşağıda verdiğimiz Sorgulama Alanında Tüm illerde  Kasım Ayında Evde Bakim maaşı Yattıkça Buradan Güncellenecektir.

Amaç bazı bölge ve  illerde İlçelerde evinden Bankalara Yada ATM lere Evde bakım maaşını almaya gidemeyen bir çok arkadaşımız var lütfen duyarlı olalım. Kasım ayı evde bakim maaşı yatan iller 2014 olarak  Bireysel olarak kim Bankadan yada ATM ler den  Bakım maaşını alırsa burada paylaşımda bulunursa çok iyilik etmiş  olur..Şimdi'den Tüm Arkadaşlara Evde Bakım Maaşı alan herkese güle güle harcamalar dileğiyle..


18 Ekim 2014 Cumartesi

Engelli öğretmen ataması Çok yakında

Basın'da Engelli Haberlerimizin Konusu Bu hafta Engelli Öğretmen Ataması Olarak Yazdık.Memurlar Net in Haberine Göre Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kanyakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu Sosyal Medyadan Bir Takip cisinin.....

Engelli öğretmen ataması çok yakında?
MEB İnsan Kaynakları Genel müdürü, engelli öğretmen alımı için "Çok yakın" dedi. Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kanyakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, sosyal medyadan bir takipçisinin "Müdürüm tek umudumuz sizsiniz engelli öğretmen atamaları yakın mı uzak mi durum ne?" şeklindeki sorusuna "Çok yakın" şeklinde cevap verdi.

ÖTV'den muaf araç alan engellinin muhtaçlık maaşı kesiliyormu

ÖTV'den muaf araç alan engellinin muhtaçlık maaşı kesiliyor ÖTV'den muaf araç alan engellilerin muhtaçlık aylıkları, Vakıflar Yönetm...