29 Ekim 2015 Perşembe

İnternetten Para Kazanma

Arkadaşlar Lafı Fazla Uzatmıyacam Bende Bir engelli Kardeşiniz Olarak Sizlere Bazı PTC Sitelerinin Günlük Düzenli Reklam İzlemeniz Halınde Sizlere Bir Miktar para verdiğinden
bahsedeceğim..

 Aşağıda benimde Bu PTC Sitelerinden Reklam izleyerek para kazandığım Bazı siteleri sizlerle Paylaşacağım Ama Unutmamanız Gereken birşey Var Sadece Sabır Göreceksiniz İlerde Çok güzel Paralar kazanacaksınız ..

Tek yapmanız gereken Burda payşaltığım sitelere Her gün Günde En az bir iki kere Girip gelen reklamları tıklamanız ve onaylamanız PTC Siteleri genellikle Aynı Sistemi takip eder ve Ödemesini günü gününe yapar.

Onlinewad.ojooo Dan Reklam izleyerek Para Kazanma Video Anlatım


28 Ekim 2015 Çarşamba

Kasım Ayı Evde Bakım Maaşı yatan iller 2015

Kasım Ayı Evde Bakım Maaşı yatan iller 2015 hangi illerde yattı, Kasımevde bakım maaşı yattı mı, Kasım Ayıevde bakıcı parası yatan iller hangileri, bunların hepsine sık sık gencüllenen haberimiz içerisinden erişebileceksiniz.

KasımAyı Evde Bakim maaşı Yatan İller için Aşağıda verdiğimiz Sorgulama Alanında Tüm illerde  KasımAyında Evde Bakim maaşı Yattıkça Buradan güncellenecektir.

Amaç bazı bölge ve  illerde İlçelerde evinden Bankalara Yada ATM lere Evde bakım maaşını almaya gidemeyen bir çok arkadaşımız var lütfen duyarlı olalım.

Kasım Ayı Evde Bakım Maaşı yatan iller olarak  Bireysel olarak kim Bankadan yada ATM lerden  Bakım maaşını alırsa burada paylaşımda bulunursa çok iyilik etmiş  olur..Şimdi'den Tüm Arkadaşlara Kasım  ayı Evde Bakım Maaşı alan herkese güle güle harcamalar dileğiyle..


Kasım Ayı Evde Bakım Maaşı yatan iller

13 Ekim 2015 Salı

2016 EKPSS BAŞVURU VE SINAV TARIHI AÇIKLANDI

2016-EKPSS'ye Başvuru tarihleri- EKPSS Kuraya Başvuru tarihleri ......

ÖSYM'nin açıkladığı sınav takvimine göre ekpss sınavı 24.04.2016 tarihinde yapılacak ÖSYM'nin 2016 sınav takvimini açıklamasıyla birlikte 2016 ekpss başvuru ve sınav tarihide belli oldu. 


EKPSS 'ye Lise, Önlisans ve Lisans mezunları sınavla katılabiliyor.

 İlköğretim,ilkokul,ortaokul mezunları ise kura çekimi ile engelli memur olma şansını yakalıyor. ÖSYM sınav takvimine ekpss kura başvuru tarihlerinde eklendi.

ÖSYM'nin açıkladığı sınav takvimine göre ekpss sınavı 24.04.2016 tarihinde yapılacak.

5 Ekim 2015 Pazartesi

2015 Ekim Ayı evde bakım maaşı yatan iller listesi

http://engellerlebiz.blogspot.com/2015/10/2015-ekim-ay-evde-bakm-maas-yatan-iller.html2015 Ekim ayında evde bakım maaşı-parası-ücreti yatan illeri her gün banka hesaplarına yattıkça bu konu altına ekleyeceğiz.
Sizde kendi ilinizde maaşınız yattığında bu konu altına yorum olarak yazarsanız hem bana yardımcı olmuş olur hemde binlerce maaşım yattı mı diye bekleyen kişileri meraktan kurtarmış, sevindirmiş olursunuz.

ÖTV'den muaf araç alan engellinin muhtaçlık maaşı kesiliyormu

ÖTV'den muaf araç alan engellinin muhtaçlık maaşı kesiliyor ÖTV'den muaf araç alan engellilerin muhtaçlık aylıkları, Vakıflar Yönetm...