23 Aralık 2014 Salı

Engelliler icin Kredisi Veren Bankalar

Engelli Kredisi Veren Bankalar hangileridir diye… Maalesef öncelikle özel bankalar kar amaçlı kurulduklarından kredi kullandırırken kişinin engel durumuna bakmıyorlar.

Kredi borcunu ödeyip ödeyemeceğine, gelir düzeyine bakıyorlar. Bu yüzden faizsiz engelli kredisi veren banka bulmak samanlıkta iğne aramak gibi birşey.



Araştırmalarım sonucu daha önceki yıllarda ufak çaplıda olsa engelliye faizsiz kredi veren Halkbank 2014 yılı için henüz bir kredi olanağı sunmamışEngelliler icin Kredisi Veren Bankalar Koç finans engelsiz kredi başlığı altında bir kredi olanağı sunuyor. 

Başvurular öncelikli olarak değerlendirilip 10 dakika içinde ise tamamlanıyormuş. Ayrıca talep edilmesi durumunda Barille Alfabesi ile hazırlanmış sözleşme ve geri ödeme planı engelli kişiye ulaştırılıyor.

Engelli taşıt kredi veren banka aradığımızda ise maalesef hiçbir sonuca ulaşamadık. Şu an için hiç bir banka engelli kişiler için taşıt/araç finansmanı sunmuyor. Buda kredi borcunu ödeyememe durumunda bankanın araca el koyamamasından ötürü imiş.
Araştırmalarımız devam ediyor ve engelliler için hazırlanmış bir kredi finansmanı bulduğumuzda bu sayfadan yayınlacağız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ÖTV'den muaf araç alan engellinin muhtaçlık maaşı kesiliyormu

ÖTV'den muaf araç alan engellinin muhtaçlık maaşı kesiliyor ÖTV'den muaf araç alan engellilerin muhtaçlık aylıkları, Vakıflar Yönetm...