3 Aralık 2013 Salı

Başbakan' Erdoğan 3 Aralık'ta engellilerle Ankara'da bulusacak

http://engellerlebiz.blogspot.com/2013/12/basbakan-erdogan-3-aralkta-engellilerle.html
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3 Aralık'ta engellilerle Ankara'da bulusacak Ayrıntılar için Tıklayınız

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle düzenlenecek “Engelsiz Türkiye'ye Değer Katanlar” Programı 3 Aralık 2013 Salı günü saat 14:30’da ATO Congresium’da gerçekleştiriliyor.

Engelsiz bir Türkiye için alanında başarılı engelli bireylere ödüllerin verileceği “Engelsiz Türkiye'ye Değer Katanlar” Programı; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in evsahipliğinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın değerli katılımlarıyla gerçekleşecek.

“Engelsiz Türkiye'ye Değer Katanlar” Programı’nda düzenlenecek Ödül Töreni kapsamında İstihdam, Sanat, Eğitim, Spor, Bilim ve Sosyal Hayata Katılım alanlarında başarılarıyla engelsiz bir Türkiye için değer katan engelli bireylere ödül verilecek.

Ödül Töreni kapsamında
İstihdam alanında “Yılın En Değer Katan Çalışanı”,
Sanat alanında “Yılın En Değer Katan Sanatçısı”,
Eğitim alanında “Yılın En Değer Katan Öğrencisi”,
Spor alanında “Yılın En Değer Katan Sporcusu”,
Bilim alanında “Yılın En Değer Katan Bilim İnsanı” ve
Sosyal Hayata Katılım alanında “Yılın En Değer Katan Ailesi” ödülleri sahiplerini bulacak.

“Engelsiz Türkiye'ye Değer Katanlar” Programı kapsamında ayrıca; eğitimden istihdama, yasal düzenlemelerden erişilebilirliğe kadar 2002 ve 2013 tarihleri arasında Türkiye’de engellilere yönelik çalışmalar sunulacağı bir sunum gerçekleştirilecek.

“Engelsiz Türkiye'ye Değer Katanlar” Programı kapsamında “Yerel Yönetimlerde Engellilere Yönelik Hizmetler” başlıklı pilot çalışmanın tanıtımı da gerçekleştirilecek. Tanıtımda, Altındağ Belediyesi ile gerçekleştirilen yerel yönetimlerde engellilere yönelik hizmetler alanındaki standardizasyon sistemi ve belgelendirme çalışmasına temel oluşturacak pilot çalışmanın görüntülü tanıtımı yapılarak, projenin Türkiye modellemesi açıklanacak.

“Engelsiz Türkiye'ye Değer Katanlar” Programı kapsamında Mustafa Kemal Üniversitesi Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı ikinci sınıf öğrencisi 19 yaşındaki otistik engelli Buğra Cankır da piyano ile mini bir konser gerçekleştirecek.

Tarih: 3 Aralık 2013 Salı
Saat: 14:30
Yer: ATO Congresium
Adres: Söğütözü Mahallesi
2180.Cad. (eski 2. Cad.) No: 5/A

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ÖTV'den muaf araç alan engellinin muhtaçlık maaşı kesiliyormu

ÖTV'den muaf araç alan engellinin muhtaçlık maaşı kesiliyor ÖTV'den muaf araç alan engellilerin muhtaçlık aylıkları, Vakıflar Yönetm...