9 Ocak 2016 Cumartesi

Primsiz Aylıklar Faiz Konut Kredisi Başvuru Dilekçesi

Primsiz Aylıklar Faiz Konut Kredisi Başvuru Dilekçesi


Kurumunuzdan Malul / Dul / Yetim / Ana- Baba olarak aylık almaktayım. 13.02.2014 tarih ve 28912 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Toplu Konut İdaresi Tarafından Şehit Ailelerine Harp Ve Vazife Malulleri İle Dul Ve Yetimlerine Açılacak Faizsiz Konut Kredisi Hakkında Yönetmelik Gereğince, Faizsiz Konut Kredisinden yararlanabilmem için hak sahipliği belgesinin düzenlenerek tarafıma verilmesini arz ederim.

Emeklilik Sicil No: ……………………                                               ..… / . . / 2016
(Talep edenin hak sahiplik dosya sicili)

Aylık alanın yazışma adresi:                       
…………………………………………………….

…………………………………………………….

Aylık almayıp başvuruda bulunan çocukların

adı soyadı-

T.C. Kimlik No*:

İmza:……………

Aylık alan baba adı soyadı**:                                             İmza:
Emeklilik  Sicil No:

AÇIKLAMA (Dul yetimler için);
* Yönetmeliğin Kredi Başvurusu ve kredi açılması başlıklı 7 inci maddesi hükmü uyarınca, Kredi öncelik hakkı eşe aittir.
**Yönetmeliğin Kredi Başvurusu ve kredi açılması başlıklı 7 inci maddesi hükmü uyarınca, eşin olmaması halinde, kredi kullanacak çocuklardan en az birisinin yetim aylığı alması kaydıyla aylık bağlama koşullarına bakılmaksızın bu belgede talepte bulunan çocuklarını içermektedir.
***Yönetmeliğin Kredi Başvurusu ve kredi açılması başlıklı 7 inci maddesi hükmü uyarınca, eş ve çocukların olmaması halinde kredi öncelik hakkı anneye ait olup, anne adına belge düzenlenmektedir. Ancak anne ve babanın noter huzurunda yapacakları anlaşma ile müşterek başvuruları halinde belgede her ikisinin de imzası bulunacak şekilde düzenlenecektir. Söz konusu belge kredi kullanılırken hak sahipliği belgesi ile ilgili bankaya verilecektir.            


indirmek için tıklayınız


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ÖTV'den muaf araç alan engellinin muhtaçlık maaşı kesiliyormu

ÖTV'den muaf araç alan engellinin muhtaçlık maaşı kesiliyor ÖTV'den muaf araç alan engellilerin muhtaçlık aylıkları, Vakıflar Yönetm...