14 Şubat 2013 Perşembe

Alınan her yeni rapor 2022 maaşı için risk yaratacak!

Alınan her yeni rapor 2022 maaşı için risk yaratacak!

Günden güne deyişikler art arda gelmekte şimdide 2022 maaşı alan kişiler bundan böyle her ne amaçla olursa olsun yeni bir rapor aldıklarında, bu rapor maaşı bağlayan Vakıf tarafından Sağlık Bakanlığı veri tabanından görülebilecek, ve eğer bu rapordaki oran 2022 maaşları açısından gerekli olan sakatlık oranından düşükse, 2022 maaşları kesilecek!

Yani zaten düşük oranlı rapor vermek için her türlü tasarrufu kullanan hastane sağlık kurulları artık 2022 maaşı alan kişilerin canını daha bir yakacak! Artık "Allah'tan bulsunlar, verilen düşük oranlı raporu işleme koymam" deyip geçiştiremeyecek kimse! Rapor oranı düşmüşse, 2022 maaşının kesilmesi an meselesi demektir! Dahası, düşük oranlı rapor aldığınızda bu durumu "2022 maaşımı kesin" diyerek Vakfa bildirmek de sizin sorumluluğunuzda!

Sözün özü: Aynı durum için bir hastanenin % 80 bir diğerinin % 30 verdiği bir sistemde 2022 maaşı alanların yaşamları zehreolacak!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ÖTV'den muaf araç alan engellinin muhtaçlık maaşı kesiliyormu

ÖTV'den muaf araç alan engellinin muhtaçlık maaşı kesiliyor ÖTV'den muaf araç alan engellilerin muhtaçlık aylıkları, Vakıflar Yönetm...