14 Ağustos 2013 Çarşamba

Vodafone'den Engelli ÖİV Bizden Kampanyasi


Vodafone Engelli ÖİV Bizden Kampanyasi ile faturalı faturasız Tüm engelliler için yeni kampanyalar başattı işde detaylar....Daha önceleri bilinen Engelleri Aşan mini ve Engelleri Aşan midi tarifeleri vardı şimdi yepyeni Vodafone Engelli ÖİV Bizden Kampanyasi başlattı işde detaylar....


Vodafone’dan bir ilk! Engelli vatandaşlarımıza koşulsuz, şartsız ve cezasız %25 indirim! Tıkla


Tarifelerimizden size en uygun olanını seçin, tam 5 yıl (60 ay) boyunca tarifenizin aylık sabit ücretinde %25 indirimden faydalanın!

Ücretlendirme


ÖİV Bizden Kampanyası
Tarife Aylık Sabit Ücret İndirimli Sabit Ücret Konuşma SMS Mobil Internet
Cep Avantaj 500 30 TL 22,5 TL Her yöne 500 dk - -
Cep Avantaj Mini Süper 34 TL 25,5 TL Her yöne 500 dk - -
Cep Avantaj Vodafone'lularla 39 TL 29,25 TL Vodafone'lularla SINIRSIZ Vodafone'lularla 10.000 SMS -
Cep Avantaj Midi 44 TL 33 TL Her yöne 750 dk - -
Cep Avantaj 1000 45 TL 33,75 TL Her yöne 1000 dk - -
Cep Avantaj 1500 60 TL 45 TL Her yöne 1500 dk - -
Cep Avantaj Her Yöne 59 TL 44,25 TL Her yöne 750 dk Vodafonelularla SINIRSIZ Ev, İş hatlarıyla SINIRSIZ - -
Cep Avantaj Her Yöne Ekstra 59 TL 44,25 TL Her yöne 1000 dk Her yöne 1000 SMS 1 GB
Red Mini 85 TL 63,75 TL Her yöne 2000 dk Her yöne 2000 SMS 2 GB
Nasıl katılırım
Cep Avantaj 500, Cep Avantaj 1000, Cep Avantaj 1500, Cep Avantaj Mini Super, Cep Avantaj Midi, Cep Avantaj Vodafonelularla, CepAvantaj Heryöne, Cep Avantaj HerYöne Ekstra, Red Mini tarifelerindeki aboneler, engelli olduklarını gösteren gösteren aşağıdaki belgelerden biri ile kampanyaya katılabilir: Engelliler İçin Devlet Hastanelerinden Verilen Sağlık Kurulu Raporu (%40 ve üzeri özür oranını göstermelidir) Başbakanlık Özürlüler İdaresi Özürlü Kimlik Kartı Eğer T.C. Nüfus Cüzdanı'nda Özürlü Oranı'nı gösteren bir ibare yer alıyorsa, ek evrağa gerek duyulmamaktadır.
 
Esaslar

  • Cep Avantaj 500, Cep Avantaj 1000, Cep Avantaj 1500, Cep Avantaj Mini Super, Cep Avantaj Midi, Cep Avantaj Vodafonelularla, CepAvantaj Heryöne, Cep Avantaj HerYöne Ekstra, Red Mini tarifelerindeki aboneler, engelli olduklarını gösteren gösteren aşağıdaki belgelerden biri ile kampanyaya katılabilir:
    - Engelliler İçin Devlet Hastanelerinden Verilen Sağlık Kurulu Raporu (%40 ve üzeri özür oranını göstermelidir)
    - Başbakanlık Özürlüler İdaresi Özürlü Kimlik Kartı
    - Eğer T.C. Nüfus Cüzdanı'nda Özürlü Oranı'nı gösteren bir ibare yer alıyorsa, ek evrağa gerek duyulmamaktadır.
  • Kampanyaya katılan aboneler kampanyanın geçerli olduğu tarifelerde geçerli olan aylık tarife ücreti üzerinden 60 ay boyunca %25 ÖİV tutarı kadar indirim kazanacaklardır. Kampanyaya dahil olan aboneler izleyen dönem içerisinde kampanyadan çıktıklarında, hatlarını iptal ettirdiklerinde, devrettiklerinde, dondurduklarında, ön ödemeliye geçiş yaptıklarında, numaralarını başka operatörlere taşıdıklarında, kampanyanın geçerli olmadığı başka bir tarifeye geçtiklerinde, kampanyadan yararlanma haklarını kaybedeceklerdir. Abonelerden kampanyaya katılım için herhangi bir taahhütname alınmayacak, kampanya çıkışlarında ceza uygulanmayacaktır.
  • Bir GSM numarası sadece 1 defa kampanyadan yararlanabilecektir.
  • Bu kampanya mevcut ve planlanan taahhütlü kampanyalarla, cihaz kampanyalarıyla birlikte kullanılamaz. Taahhütlü diğer kampanyalara girmek isteyen müşterilerin bu kampanyadan çıkması gerekmektedir.
  • Vodafone'un kampanya ve tarife özelliklerinde ve ücretlendirmesinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından belirlenen usullere uygun olarak değişiklik yapma hakkı saklıdır.
  • Kampanyadan yararlanmak isteyen abonelerin Vodafone'un Kurumsal Güvenlik birimi tarafından belirlenen kara / gri listede, kredi kartı kara listede, cep aran kara listede yer almaması ve MERNIS sorgusunun başarılı yapılabiliyor olması gerekmektedir.
  • Kampanya 30.09.2013 tarihine kadar geçerlidir.
  • Kampanya katılım dökümanı için tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ÖTV'den muaf araç alan engellinin muhtaçlık maaşı kesiliyormu

ÖTV'den muaf araç alan engellinin muhtaçlık maaşı kesiliyor ÖTV'den muaf araç alan engellilerin muhtaçlık aylıkları, Vakıflar Yönetm...