10 Kasım 2012 Cumartesi

Vodafone'dan engelliri aşan tarife

Vodafone'dan engelleri aşan tarife

Benimde yaklaşık 2 senedir kullandığım bu tarifeyi şittetle tavsiye ederim.....

Vodafone, engelli abonelerine verdiği desteği bir üst seviyeye çıkararak iletişimdeki engelleri kaldırmak üzere yeni tarife ve servislerini kullanıma sunduğunu duyurdu.


Vodafone tarafından yapılan açıklamada, avantajlı hizmetlerden yararlanmak isteyen abonelerin iletişim ihtiyaçlarına uygun tarifelerden birini seçebilecekleri dile getirilerek, Engelleri Aşan Midi Tarifeyle ayda 20 TL'ye Vodafone'lularla 20 bin dakika konuşma imkanı sunulduğu, Engelleri Aşan Mini tarifeyi kullanan abonelerin ise ayda 10 TL ödeyerek Vodafone'lulara 20 bin SMS'i ücretsiz gönderebileceği ve her yöne dakikası 20 kuruştan arama yapabilecekleri belirtildi.
Açıklamada, abonelerin hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla sunulan servisler arasında Fatura Öğrenme Servisi, Haber Dinleme Servisi, İşitme Engellilere Özel Arayana Dinlet içeriklerinin yanında sesli abonelik sözleşmesi seçeneğinin de yer aldığı kaydedildi.
Vodafone Türkiye Bireysel Müşteriler İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt, açıklamada yer verilen değerlendirmesinde şunları ifade etti:
''En son resmi rakamlara bakıldığında bugün ülkemizde 8 milyondan fazla engelli vatandaşımız olduğunu görüyoruz. Bu vatandaşlarımızın sosyal hayata katılmalarına destek olmak amacıyla Türkiye Vodafone Vakfımız bünyesinde yürüttüğümüz Düşler Akademisi projemizden 600'ün üzerinde engel tanımayan gencimiz mezun oldu ve üretken bireyler olarak toplumdaki yerlerini aldı. Bu alandaki yatırımlarımızı Vodafone olarak bir üst seviyeye çıkarıyor, faaliyet gösterdiğimiz iletişim sektörünün sağladığı imkanları, engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hizmete sunuyoruz.
Hazırladığımız avantajlı ve uygun fiyatlı mobil iletişim hizmetleri sayesinde engelli vatandaşlarımızın sevdikleriyle daha rahat, kolay ve ekonomik seçeneklerle iletişimde kalmalarını ve böylece sosyal hayata katılımlarını kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Bu alandaki yatırımlarımızı ilerleyen dönemlerde aynı kararlılıkla sürdüreceğiz.''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ÖTV'den muaf araç alan engellinin muhtaçlık maaşı kesiliyormu

ÖTV'den muaf araç alan engellinin muhtaçlık maaşı kesiliyor ÖTV'den muaf araç alan engellilerin muhtaçlık aylıkları, Vakıflar Yönetm...